© maweric.se 2002- 2013
Till sist... Den här webbsidan, med dess sidor, representerar en mycket svår och obehaglig “resa” genom tiderna för mig, trots det anser jag att det har varit nödvändigt att göra den... Det jag inte kunde föreställa mig då jag påbörjade denna resa, var att det skulle bli mycket värre än jag trodde, jag hade ingen aning om vad som dolde sig i skrift, i de journaler som man författat om mig, och det har varit en fruktansvärt tung läsning, det kan jag försäkra.
maweric.se
Dumpad av en vidrig "mor".. skrämd till tystnad, inlåst i mörk källare, alltid rädd och ensam.  Hade min "mor" kunnat, så skulle hon avlivat mig som det monster hon tyckte jag var. Må hon brinna i helvetet.
Jag ca 5 år gammal, och stax innan “undersökningen” och “barnhemmet” med det kolsvarta rummet.
Min Pappa, han dog 1977, och jag var så otroligt arg på honom för det, ologiskt javisst, men ändå var jag det, han hade de senaste åren i sitt liv, på sitt sätt försökt få mig att förstå att han ångrat vad han gjorde mig, det vet jag, och jag har förlåtit min pappa. Det finns stunder då jag saknar pappa, men aldrig min mor, jag har förlåtit henne också, men det är bara för min egen skull, så att jag kan gå vidare, och inte längre låta det störa resten av mitt liv. Det finns två personer i hela min släkt jag har kontakt med, Den ena är min syster dotter och den andra är en kusin. resten av dem kommer försvinna i glömska.  För min del existerar ingen av dem inte längre, och jag kommer aldrig att ägna någon av dem en tanke, aldrig.  
Best readed with Microsoft translate